Campania “Când este important pentru tine” realizată de agenția Jazz pentru Provident, premiată la Effie România

București, 17 iunie 2014 – Campania „Când este important pentru tine” realizată de agenția Jazz Communication pentru compania de credite de consum Provident Financial România a fost premiată la Effie România 2014, cu Bronz la categoria Servicii Financiare. Gala Effie premiază cele mai eficiente campanii de publicitate din industria de profil care au atins sau chiar depășit rezultatele stabilite.

Campania premiată Effie a fost dezvoltată de echipa de marketing a Provident Financial România în parteneriat cu agenția de creație Jazz Communication, agenţia de media Initiative, casa de producție MME și regizorul Radu Muntean și face parte din procesul de repoziționare de brand lansat de Provident în 2013.

Platformă de comunicare ”Când este important pentru tine” a fost lansată în 2013 și include spot-urile ”Mașina”, ”Pianul” şi „Bunicul”. Inspirată din cele peste 6,000 de poveşti primite de la clienţii Provident, campania doreşte să transmită faptul că, în ciuda greutăţilor, oamenii pot da curs oportunităţilor din viaţa lor cu un împrumut simplu, la momentul potrivit.

„Noua strategie s-a născut din provocarea de a schimba trendul vânzărilor prin repoziționarea mesajului de comunicare şi extinderea adresabilităţii către consumatorii care asociau Provident cu nevoia urgentă de bani, cu o situaţie dificilă sau cu un impas financiar. Ne-am asumat obiective de performanță curajoase, am dezvoltat o strategie de marketing foarte bine gândită și am beneficiat din partea agenției de creație Jazz de o foarte bună gândire strategică, inspirație, creativitate și dedicare. Premiul de la Effie este încă o dovadă a faptului că am reușit să construim împreună cu Jazz un parteneriat de success bazat pe încredere, comunicare și profesionalism pentru care le mulțumim”, Marilena Bârliga, Senior Marketing Manager al Provident Financial România.

Echipa Jazz: Creative Director & Partner - Valentin Suciu, Senior Copywriter - Roxana Panaitescu, Art Director – Cătălin Baciu, Client Service Director - Loredana Banică, Partner - Irina Pencea, Senior Account Executive - Georgiana Neacşu.

Echipa Initiative: Managing Director - Alexandra Olteanu, Client Service Director - Andreea Dinescu, Account Director - Anca Ionescu, Strategic Planner – Liliana Pîrvu, Digital Media Planner - Lavinia Mitran, Planner – Cristina Siminea.


Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente