Bogdan Matei este noul director de operațiuni al Provident

București, 30 aprilie 2014 – Compania de credite de consum Provident Financial România anunță numirea lui Bogdan Matei în poziția de director de operațiuni.

Bogdan Matei are o experiență vastă acumulată în cadrul unor companii românești și multinaționale precum Vodafone România, UTI Construction & Facility Management, Germanos Telecom România sau Pagini Aurii România, unde a condus timp de peste 10 ani echipe de vânzări și a gestionat operațiunile de dezvoltare a unor rețele teritoriale ample. Bogdan Matei este absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti şi deţine un MBA la Universitatea Kennesaw din Atlanta.

“Suntem convinși că experiența lui Bogdan va aduce valoare echipei care, în ultimii opt ani, a făcut din Provident unul dintre cele mai puternice branduri din România. Bogdan va fi responsabil de elaborarea și consolidarea strategiei de operațiuni și ni se alătură într-un moment extrem de important pentru noi, la scurt timp după începerea operațiunilor în Bulgaria și a unor programe pilot care ne vor permite să diversificăm oferta de produse”, a declarat Ivo Kalik, director general Provident Financial România.

Provident a anunțat la începutul acestui an că unul dintre principalii piloni ai strategiei sale pentru dezvoltare îl reprezintă extinderea portofoliului de produse pe care îl oferă clienților și că testează produse și servicii noi, inclusiv împrumuturi cu perioade mai lungi de rambursare, de 78 de săptămâni, și programe care recompensează clienții fideli prin reduceri de costuri. Valoarea împrumuturilor acordate de compania de credite de consum în primul trimestru al acestui an a crescut cu 32% comparativ cu perioada similară din 2013, iar veniturile au înregistrat o creștere de 22%.

Bogdan Matei îl înlocuiește pe britanicul Neil Dalgliesh, care va prelua o funcție de conducere în structura centrală a companiei-mamă, grupul britanic International Personal Finance. Neil Dalgliesh a condus echipele de operațiuni ale Provident Financial România în ultimii trei ani, perioadă în care compania a deschis puncte de lucru în peste 20 de orașe noi, numărul de clienți a crescut cu 24%, depășind 300.000, iar valoarea împrumuturilor anuale emise s-a majorat cu peste 26 de procente.

Bogdan Matei devine astfel primul director de operațiuni român al companiei. Boardul Provident Financial România are acum în componență șase români, doi cehi și doi britanici. “Sunt încântat să mă alătur echipei Provident Financial România și să contribui la îndeplinirea a două dintre cele mai importante obiective ale companiei: de a fi recunoscuți pentru calitatea serviciilor oferite clienților și a avea un portofoliu de 500.000 de clienți activi în următorii ani“, a spus Bogdan Matei, noul director de operațiuni al Provident Financial România.

Provident este prima instituţie financiară din România care oferă serviciul opțional de gestionare la domiciliu a unui împrumut, prin intermediul căruia clienţii pot primi banii în 48 de ore chiar la ei acasă, unde un agent îi va vizita apoi pentru încasarea ratelor. Compania are acum peste 850 de angajați și colaborează cu peste 4.200 de agenţi independenţi în 80 de orașe din țară.


Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente