Școala de șoferi

Unele investiţii nu pot aştepta. Sunt cele care vizează educaţia şi pasiunile copilului tău, dar şi cele care te ajută pe tine să devii mai priceput, mai informat sau mai competent de la o zi la alta.

Iar un împrumut merită cu adevărat doar atunci când îţi face viaţa mai bună, ţie şi familiei tale.

De aceea îţi suntem alături, pentru că merită să investeşti în ce e important pentru tine.

Descopera avantajele imprumutului Provident:

sume între 500 și 10.000 de lei

rate fixe săptămânale sau lunare

primesti banii gratuit la tine acasa, in 24 de ore, daca alegi serviciul optional de gestionare la domiciliu a imprumutului

        fara garanti sau garantii

informații clare despre costuri și condiții 

Ia acum un imprumut!

Totodată, pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

Completează formularul și te sunăm în cel mai scurt timp.

Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de Marketing?

Află cât de mult poți împrumuta

Vrei banii în 48 de ore?

Atunci alege serviciul opţional de gestionare la domiciliu a creditului, un serviciu auxiliar oferit contra cost, care îţi permite să primeşti banii în mână, în maximum 48 de ore, la tine acasă. Nu ai nevoie de un cont bancar iar ratele le vei plăti în confortul propriei tale locuinţe.