Model de afacere

Provident este specializată în acordarea de împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt.

Printr-un serviciu suplimentar, oferit contra cost, clienții pot primi banii acasă în maximum 48 de ore, fără giranți sau garanţii şi fără birocraţie. Un agent Provident îi va vizita apoi pentru încasarea ratelor, astfel clienții își vor plăti ratele din confortul propriei locuinţe.

Angajații noştri

Dorim să fim cei mai buni în ceea ce priveşte calitatea serviciilor şi ştim că aceasta se poate realiza doar investind continuu în oameni. Oferim oportunităţi egale în recrutare și promovare, iar criteriile sunt transparente şi uşor de înţeles. Numai în 2014, 72 dintre angajați au fost promovați.

În fiecare an, susţinem în jur de 200 de sesiuni personalizate de pregătire pentru angajați şi peste 600 de sesiuni de formare profesională.

Ne interesează sănătatea şi siguranţa personală a angajaţilor și aplicăm cele mai eficiente procese și proceduri, create împreună cu experţi în domeniu.

Clienții noştri

Prin activitatea pe care o desfăşurăm, ne dorim să facem diferenţa atunci când este important pentru fiecare.

Ne adresăm cu precădere persoanelor cu venituri medii, care doresc să împrumute sume mici pentru nevoi specifice, rapide și pe care să le poată restitui fără a se împovăra, în rate potrivite propriilor posibilități.

De regulă, clienții folosesc împrumuturile noastre pentru a-și echilibra bugetele săptămânale, pentru a înlocui sau repara aparatură electrocasnică, pentru diverse cheltuieli medicale, pentru educație, pentru a face cadouri cu ocazii speciale sau pentru a merge în vacanță.