Provident, buletin de România

 

Cetățean de origine britanică, buletin de România. 14 ani de Provident în România

 

 

Ne-am început activitatea cu pași mici, dar siguri, în 2006. Mai exact în 26 aprilie 2006. Aceea a fost ziua noastră ,,de naștere’’. Acum, 14 ani mai târziu, am ajuns aici cu multe lecții învățate, cu și mai multă experiență și cu recunoștința de a fi putut să fim sprijin pentru milioane de români. Am ajuns, așadar, la vârsta la care ne luăm ,,buletin de România’’. Simbolic, desigur, pentru că suntem companie românească, ne plătim taxele și impozitele în România și acționăm respectând legislația locală.

  

Dar ce au însemnat toți acești ani? Câte am făcut înainte să ajungem la vârsta de buletin?

 

buletin Providentbuletin Providentbuletin Provident

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mulțumim pentru că ai fost alături de noi! Fără voi nu am fi reușit să avem buletin de Romania

Pentru că ne dorim ca buletinului și reușitelor acestei vârste să le fie recunoscută însemnătatea, am lăsat scena unor copii talentați, deștepți, excepționali, care au deja realizări fantastice deși sunt la o vârstă fragedă. Astfel, în colaborare cu Libertatea.ro, am lansat campania Excelență, la 14 de ani. ​

Campania își propune să scotă în față excepționalul la vârsta primului pas spre maturitate, prin 14 interviuri cu tineri de 14 ani, câte unul în fiecare săptămână. Scena e a lor acum, la fel și viitorul. Și deși ne uităm cu mândrie spre trecut, ne uităm cu speranță spre viitor.