Programele naționale de vacanță cu tarife accesibile

Programele naționale de vacanță sunt o alternativă foarte bună pentru cei care își doresc o vacanță în România la un preț avantajos. Tot ceea ce trebuie să faci este să urmărești perioada în care aceste programe sunt lansate și să îți alegi tipul de vacanță care ți se potrivește cel mai bine: la mare, la munte, la țară sau în stațiunile balneare.

vacanta mare tarife accesibile

Programul "Litoralul pentru toţi"

 

Acest program beneficiază de două sesiuni, în perioada mai-iunie și în septembrie-octombrie. Pentru zona Mamaia-Constanța-Eforie tarifele maximale pentru un sejur de șase nopți/ persoană sunt de 205 lei la un hotel de o stea, fără mic dejun, 235 lei pentru o unitate de două stele, fără mic dejun și 265 lei la un hotel de trei stele fără mic dejun. Dacă este inclus micul dejun prețurile ajung la 315 lei pentru un hotel de două stele, 425 lei pentru trei stele, 485 lei pentru patru stele și 605 lei pentru o unitate cu cinci stele. Tarifele pentru sejururi all-inclusive de cinci nopți/ persoană sunt de 765 lei la trei stele, 875 lei la patru stele și 985 lei la cinci stele.

Programul „Vacanța la Țară”

vacante delta tarife accesibile

Până pe 19 iunie toți cei interesați să descopere viața satului, tradițiile, ospitalitatea și preparatele specifice mai multor zone rurale din România, pot beneficia de acest program. În cadrul ediției cu numărul 25 tarifele pensiunilor pornesc de la 175 lei/ persoană pentru două margarete, 225 lei/ persoană pentru pensiuni clasificate cu trei și patru margarete. În tarif sunt incluse cinci nopți de cazare în camere duble. Fiecare pensiune oferă din partea casei micul dejun.

Programul „O săptămână la munte”

Acest program se desfășoară în perioada noiembrie-decembrie. În 2014, în cadrul „O săptămână la munte”, tariful de persoană pentru cinci nopți de cazare, fără masă a pornit de la 161 de lei pentru o unitate de cazare de două stele, 258 de lei pentru o unitate clasificată la trei stele și 368 de lei pentru o vilă sau un hotel de patru stele. Ca noutate, anul trecut, copiii (maximum doi) de până la 10 ani au beneficiat de gratuitate, dacă au fost cazați în camera părinților. Programul s-a desfășurat în Brașov, Bușteni, Moeciu de Sus, Predeal, Sinaia și Poiana Brașov.

Programele în stațiunile balneare

„Decada balneară” se desfășoară până pe 30 iunie. Pachetul de servicii cu tarife atractive cuprinde o consultație medicală la sosire, de aceea sunt necesare recomandarea medicală și adeverința de plată a asigurărilor de sănătate sau copia talonului de pensie. Acesta include zece zile în stațiune, nouă nopți de cazare, pensiune completă, tratament – minimum șapte zile cu două proceduri/ zi. Tarifele pentru o persoană pornesc de la 710 lei pentru o unitate de două stele și 830 de lei pentru o unitate de trei stele. Programul se desfășoară în: Băile Felix, Băile Herculane, Băile Olănești, Băile Tușnad, Călimănești-Căciulata, Covasna sau Vatra Dornei.

„Wellness balnear” include trei nopți de cazare, două zile demi-pensiune, o masă festivă, acces la piscină, saună și sală de sport, două proceduri tip wellness, masaj sau ședință cosmetică. Prețul pornește de la 625 lei într-o unitate de cazare clasificată la trei stele, iar pentru o unitate de patru stele, prețul ajunge la 650 de lei. Programul durează până pe 30 iunie și se desfășoară în Băile Herculane, Băile Olănești, Tușnad, Covasna, Vatra Dornei. De asemenea, pachetul cuprinde o consultație medicală la sosire, de aceea sunt necesare recomandarea medicală și adeverința de plată a asigurărilor de sănătate sau copia talonului de pensie.

 

                                                                                                        Articol scris de Ana Smădeanu, specialist în jurnalism turistic

 

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente