Destinații în Europa pentru un buget redus

O vacanță reușită nu înseamnă neapărat o destinație îndepărtată și foarte costisitoare, mai ales că există variante la fel de fermecătoare și mult mai accesibile ca preț. În Europa sunt nenumărate locuri în care îți poți petrece vacanța, te poți bucura de relaxare cu servicii de calitate, la prețuri accesibile.

vacanta istanbul buget redusTurcia

Turcia este o destinație de vacanță preferată, în fiecare an, de foarte mulți români. Fie că alegi litoralul atât de ofertant, cu nenumărate posibilități de petrecere a timpului liber, cu o servire excelentă la tarife destul de mici sau celebrele orașe cu situri arheologice, moschei, piețe gălăgioase și mâncare tradițională, în Turcia nu ai cum să te plictisești. În plus, este destinația ideală pentru familiile cu copii, datorită programelor destinate acestora.

Insulele grecești

Grecia și insulele sale sunt probabil cea mai bună alegere când vorbim despre vacanțele cu buget redus. Foarte mulți români își petrec în fiecare an vacanța aici, pentru că se pot bucura de mare, soare și relaxare la tarife mici. Printre cele mai frumoase destinații din Grecia, unde te poți bucura de un sejur de neuitat sunt: Thassos, Rhodos, Zakynthos sau Kos.

vacanta albania buget redusRiviera Albaniei

Albania este o alternativă ideală pentru cei care își doresc o vacanță cu mare și soare mai ieftină. Spre deosebire de țări precum Spania, Croația sau Franța, riviera albaneză nu este așa de mult căutată de turiști, fapt pentru care prețurile sunt foarte accesibile. De asemenea, în vacanța ta poți opta pentru un sejur deosebit în capitala țării, Tirana, una dintre cele mai ieftine capitale europene din punct de vedere turistic.

Portugalia

Chiar dacă este ceva mai departe de România, poți alege o vacanță ieftină în Lisabona. Te poți bucura de o mulțime de obiective turistice, dar și de plaje însorite. Mâncarea este foarte ieftină alături de plimbările ghidate în oraș, astfel încât vei avea parte de un city-break reușit, fară a cheltui prea mult.

Slovenia

Este o țară care oferă alternative de vacanță pentru toate perioadele anului. Localizată între Italia, Croația și Austria, Slovenia este mult mai ieftină decât toate celălalte țări care o înconjoară și oferă nenumărate posibilități de petrecere a unei vacanțe pline de activităţi, printre care se numără: schiatul, drumețiile, turismul cultural sau raftingul.

Italia

Capitala Italiei, Roma, continuă să fie și astăzi un oraș captivant, cu prețuri accesibile. De la locurile încărcate de istorie, devenite simboluri ale orașului: Colosseum, Fontani di Trevi sau Gura Adevărului, până la hotelurile și restaurantele pline de farmec și savoare, Roma este destinația ideală pentru cei pasionați de istorie și artă.

                                                                                                        Articol scris de Ana Smădeanu, specialist în jurnalism turistic

 

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente