Provident Sună la  021 275 75 75

Idei pentru casă și grădină

Cu puțină inspirație, oricine își poate decora locuința într-un mod creativ sau își poate transforma curtea casei ori balconul, în funcție de situație într-un colț de relaxare. Amenajarea locuințelor și a spațiului verde de la ferestre sau din curte nu pare însă întotdeauna cea mai simplă misiune. Matematica designului demonstrează că orice spațiu din casă și din jurul ei poate fi organizat într-un mod util, practic și, mai ales, plăcut, fără să fie necesare investiții considerabile.


Terasa balcon | Provident7 utilizări practice ale balconului

Deși mulți proprietari de apartamente îl folosesc doar ca depozit pentru ustensile, balconul reprezintă un spațiu foarte ofertant din punctul de vedere al modalităților de utilizare... Citește mai mult.

  


Bugetul de redecorare cutii | ProvidentCum calculezi bugetul de amenajare a locuinței?

Dacă ai achiziționat o locuință nouă sau ai decis să o reamenajezi pe cea în care locuiești deja, te vei lovi de o problemă inevitabilă: calcularea bugetului de amenajare... Citește mai mult.

  

 


Idei gradina bicicleta | ProvidentCum îți poți înfrumuseța grădina cu bani puțini și eforturi mici?

Ți-au plăcut imaginile cu grădini din reviste sau de pe Internet? Ţi-ar plăcea să ai şi tu un astfel de spaţiu colorat și vesel, însă nu dispui de un buget consistent? Citește mai mult.

  

 


Decor gradinarit | Provident

Nu ai timp de renovare? Află cum poți reîmprospăta rapid decorul

Renovarea locuinței implică foarte mult deranj, șantier, mizerie, praf și, mai mult de atât, costuri mari. Dacă finisajele nu sunt într-un stadiu avansat de deteriorare, poți reîmprospăta decorul... Citește mai mult.

  


Gradina in balcon | ProvidentGrădina verticală din balcon

Într-un oraș mare și aglomerat, în care zgomotul și poluarea scad considerabil calitatea vieții, îți dorești, inevitabil, să te refugiezi într-un spațiu verde și relaxant... Citește mai mult.

  

 


Costuri de renovare 3 - ProvidentCum poți reduce costurile de renovare a locuinței?

Renovarea unei locuințe pornește de la suma pe care îți permiți să o aloci pentru acest demers. Dezamăgirea apare atunci când constați că materialele și lucrările de renovare... Citește mai mult.

 

 


Transforma-ti podul 3 - ProvidentCum poți transforma podul casei într-un spațiu locuibil

Transformarea unui pod într-o mansardă locuibilă este o idee pe cât de provocatoare, pe atât de solicitantă. Însă, acest demers aduce după sine multiple avantaje... Citește mai mult.

  

 


Lucruri vechi 4 - ProvidentLucruri vechi într-un decor nou

Zugrăvirea sau renovarea parțială a locuinței nu este urmată întotdeauna de înlocuirea mobilierului cu altul nou. Când bugetul de amenajare este mic sau vrei să economisești bani... Citește mai mult.

  


Plante de apartament 2 - ProvidentTop 10 plante de apartament ușor de întreținut

Toți iubim plantele de apartament, însă entuziasmul dispare atunci când descoperim cât de sensibile sunt unele specii de flori... Citește mai mult.

  Renovarea locuintei - Provident5 trucuri de amenajare a garsonierei cu buget mic

Dacă achiziționarea unei garsoniere a depășit suma alocată și nu ți-au mai rămas suficienți bani pentru a o utila, nu este cazul să dezarmezi. Există numeroase soluții... Citește mai mult.


Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente