Stabileşte bugetul şi organizează-i copilului tău un botez reușit! Ţine cont de aceste sfaturi și te vei bucura de un eveniment de poveste


Creștinarea unui copil este un eveniment foarte important pentru orice familie și trebuie sărbătorit alături de persoanele apropiate. Cu toate acestea, organizarea botezului poate fi copleșitoare pentru părinți, mai ales dacă se află la primul eveniment de acest tip, deoarece sunt foarte multe lucruri de luat în calcul, iar cheltuilile vor fi mari.

Știm cât de dificil este să planifici un botez, așa că am decis să îți dăm câteva sfaturi care să te ajute să organizezi mai bine evenimentul și să iei toate aspectele importante în calcul.

Stabilește bugetul pentru botez

Primul pas pe care trebuie să îl faci înainte de a lua orice decizie cu privire la botez este să stabilești bugetul acordat acestui eveniment. Trebuie să incluzi costurile estimative pentru restaurant, biserică, trusoul bebelușului, lumânarea de botez, cateringul, aranjamentele florale, invitațiile, formația, ursitoarele, ținutele pe care le veți purta, serviciile foto-video și prețul per meniu de persoană. De asemenea, este important să ai și o sumă de bani pentru situațiile neprevăzute. 

Așadar, în funcție de amploarea evenimentului pe care îl organizezi, bugetul pentru botez este cuprins între câteva mii de lei până la câteva mii de euro. Înainte de nașterea copilului, trebuie să faci față la o mulțime de cheltuieli, iar din cauza acestui motiv, mulți părinți aleg să organizeze un eveniment restrâns, chiar dacă își doresc o petrecere superbă. Dacă vrei să sărbătorești venirea pe lume a copilului tău alături de multe persoane, însă situația financiară nu îți permite să faci acest lucru, există o soluție simplă: poți să aplici pentru un credit rapid Provident! Copilul tău merită cel mai frumos botez, așa că apelează la un împrumut rapid dacă vrei să organizezi un eveniment de excepție!

Alege nașii de botez ai copilului

Înainte de a decide care va fi data botezului, trebuie să alegi nașii de botez. Aceștia joacă un rol important în viața unui copil, așa că sfatul nostru este să alegi persoane foarte apropiate. Există multe cazuri în care bunicii bebelușului au decis cine vor fi nașii săi de botez, iar părinții nu au fost tocmai încântați. Nu lăsa deciziile în seama altor persoane, ci alege ce ți se pare mai potrivit pentru tine și familia ta. După ce ai hotărât cine vor fi părinții spirituali ai copilului, discută cu ei și alegeți împreună data botezului.  

Rezervă data evenimentului la biserică 

După ce ai stabilit câteva detalii cu nașii de botez, este necesar să mergi la biserică la care îți dorești să aibă loc ceremonia și să rezervi data evenimentului. Există posibilitatea ca data aleasă de voi să nu fie disponibilă, așa că este important să discuți cu preotul respectivei biserici pentru a stabili ziua și ora exactă a botezului
 

Rezervă restaurantul

După ce ai stabilit data botezului și ai vorbit cu preotul, următorul pas este să rezervi o sală de evenimente. Este indicat să te gândești la mai multe restaurante unde ți-ar plăcea să se desfășoare botezul, deoarece unele dintre ele ar putea fi deja rezervate. Alege sala de evenimente în funcție de numărul de invitați pe care vrei să îl ai la botez. 

Dacă vei aplica pentru un credit rapid Provident, nu va mai fi nevoie să te limitezi la un restaurant cu prețuri mai mici. Așadar, în cazul unei prime colaborări cu noi, poți solicita sume cuprinse între 500 și 10.000 de Lei, însă dacă ești deja client sau fost client Provident, poți aplica pentru un credit în valoare de până la 15.000 de Lei, în funcție de veniturile disponibile, dar și de comportamentul de plată anterior. Accesează un credit rapid și poți organiza un eveniment exact așa cum ți l-ai dorit!

Alege meniul, serviciile foto-video și momentele de entertainment

Dacă restaurantul pe care l-ai ales îți pune la dispoziție un meniu complet cu mâncare și sortimente de băuturi, atunci decide din timp ce preparate vor servi invitații. Însă, dacă locația aleasă nu furnizează servicii de catering, trebuie să cauți firme care se ocupă cu asta. În orice caz, cu ajutorul unui credit rapid de la Provident, vei putea alege un meniu bogat, cu preparate delicioase și băuturi pe gustul tuturor invitaților.

De asemenea, un alt pas important în organizarea unui botez este alegerea fotografului și unui videocameraman. Cu siguranță, îți dorești că aceste momente speciale din viața ta și a bebelușului tău să fie imortalizate de un profesionist, așa că alege cu grijă serviciile foto și video. După ce vei aplica pentru un credit rapid Provident, nu vei mai avea motive să te stresezi în privința bugetului pentru botez, motiv pentru care poți alege să colaborezi cu oameni profesioniști care să surprindă în fotografii și filmare cele mai frumoase momente de la botez.

Prin urmare, dacă organizezi o nuntă, un botez sau a apărut o situație neprevăzută, îți recomandăm și ție un împrumut rapid de la Provident, o companie cu experiență de peste 13 ani pe piața din România!


Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente