Cum să îți gestionezi un buget pentru nunta perfectă!

A sosit marele moment! În curând te vei căsători și pare că fericirea nu mai are margini! Însă de-abia acum începe greul: momentul in care faci listele de cumpărături și constați că totul este foarte scump, încât nu știi exact pe unde vei scoate cămașa. Unele persoane își fac un credit rapid doar pentru aceste cheltuieli, iar dacă această soluție este potrivită pentru ține, îți recomandăm un imprumut rapid de la Provident! În plus, există numeroase moduri de a-ți gestiona un buget pentru nuntă și de a tăia din cheltuieli. Iată câteva metode pentru a întreprinde acest lucru:

1. Nu te complica foarte mult - Iubirea dintre voi nu se măsoară prin suma de bani cheltuită la nuntă. Cu toate că nu este nimic greșit în a organiza o nuntă fastuoasă, toate acele extra artificii pot fi uneori prea mult, existând chiar riscul să va eclipseze. Pe de altă parte, o nuntă mai puțin complicată pune accentul pe mariajul dintre doi îndrăgostiți, alături de oamenii importanți din viața lor. Astfel, unele persoane aleg nunți mai restrânse, dar poți merge pe ideea de "Less is More" și la o nuntă cu mulți invitați.

2. Alege o perioada în "extra-sezon"- Poți alege și o nuntă într-o zi frumoasă din anotimpul rece, sau poți opta pentru o nuntă ținută vineri sau chiar duminică! Că alternativă, dacă nu îți dorești un dineu, poți face o petrecere restrânsă în timpul zilei alături de cei dragi!

3. Nu te grăbi - Uneori poți găsi acea ofertă perfectă, chiar când te aștepți mai puțin. 57% dintre mirese susțin că preferă să își prelungească logodna, decât să organizeze o nuntă fără a avea tot bugetul necesar. În plus, negocierile cu organizatorii decurg altfel atunci când nu ai un termen limita!

4. Organizează atât ceremonia de căsătorie cât și petrecerea în același loc - Poți economisi astfel o suma însemnată de bani!

5. Treci peste fomatiile live și alege un DJ - O trupa de coveruri mai puțin cunoscută te poate costa în jur de 10.000 de Lei, pe când un DJ cu un program artistic bine pus la punct, poate face acest lucru și pentru 2000-2500 de Lei.

6. Alege să creezi chiar tu invitațiile pentru nuntă sau alte obiecte de hârtie - De la cartonașele cu nume de la mese, până la programul nunții, este foarte simplu să faci acest lucru chiar tu.

7. Economisește alegând servicii conexe de la același distribuitor - Spre exemplu, mulți DJ vin cu propriul echipament de scenă, care include boxe, lumini și tot ce este nevoie. Astfel, poți negocia un preț mai bun decât în cazul în care serviciile sunt asigurate de distribuitori diferiți.

8. Florăreasă pentru o zi - Să fim sinceri, aranjamentele florale pentru nunți sunt scumpe. Dacă dorești să scazi din aceste costuri, poți folosi aranjamente din flori de câmp, culese chiar de ține, care dau o notă extravagantă întregului eveniment! Acest lucru este valabil și în cazul decorațiunilor, unde poți face minuni cu puțin tul și câteva instalații de becuri de Crăciun! Fii creativă și nu uită că uneori este mai elegant să alegi ceva simplu!

9. Concentrează-te asupra lucrurilor cu adevărat importante - Consulta-te cu perechea în privința lucrurilor importante pentru amândoi. Odată ce identifici care sunt lucrurile fără de care nu poți organiza nunta, vezi la cât se ridică totalul acestor cheltuieli.

Aceste exemple sunt doar câteva dintr-o lungă lista. Există o mare varietate de moduri de a face economii la bugetul de nuntă. Tot ce trebuie să faci este să îți folosești imaginația, dar și să ceri ajutorul prietenilor buni. Cel mai important lucru este ca voi să fiți fericiți, iar această zi cu totul specială să fie plină de lumină și bucurie!

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente