Lecții de înot

Copilul se bucura de vacanta, iar tu ai mai mult timp pentru pasiunile tale. Acum e momentul potrivit pentru amandoi sa invatati ceva nou, sa acordati mai multa atentie dezvoltarii personale.

Cel mic vrea sa practice un sport nou? Sau poate sa invete o limba straina? Cu imprumutul Provident, e simplu sa-i sustii pasiunile!

Dar tu, ce-ti doresti sa faci cu timpul tau liber? Merita sa investesti in ce e important pentru tine!

Descopera avantajele imprumutului Provident:

sume între 500 și 10.000 de lei

rate fixe săptămânale sau lunare

primesti banii gratuit la tine acasa, in 24 de ore, daca alegi serviciul optional de gestionare la domiciliu a imprumutului

✔ fara comisioane de administrare la sume de peste 6.000 de lei

        fara garanti sau garantii

informații clare despre costuri și condiții 

Ia acum un imprumut!

Totodată, pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

Completează formularul și te sunăm în cel mai scurt timp.

lectii de inot

Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de Marketing?

Simulator online credit rapid