Împrumuturi rapide fără garanții

Ia acum un împrumut rapid de la Provident şi ocupă-te de lucrurile importante din viaţa ta!

Acordă mai multa atenție stilului de viață si bucură-te de schimbare alături de cei dragi. Oricare ar fi planurile tale, noi te susținem cu finanțare fără garanți sau garanții.

Iată care sunt beneficiile unui împrumut rapid de la Provident:

  Sume între 500 si 10.000 de lei                       Doar 2 acte: dovadă de venit și de reședință

  Garantat rate fixe                                            Fără garanți și garanţii


În funcţie de tipul de împrumut dorit, la o primă colaborare poţi solicita sume cuprinse între 500 şi 10.000 de lei. 

Nu ai nevoie de garanţi sau de garanţii, iar costul împrumutului este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent. Astfel, ştii de la bun început care este costul total şi cum urmează să rambursezi împrumutul. Nu există comisioane ascunse, iar suma datorată nu creşte.

Totodată, pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.


Completează formularul de mai jos și te sunăm în cel mai scurt timp posibil!

simplu

Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de Marketing?