Credite nebancare

Creditele nebancare rapide sunt soluția potrivită atunci când ai nevoie urgentă de bani. Indiferent de motivul pentru care soliciţi un credit nebancar, noi avem grijă să primești suma dorită în cel mai scurt timp.

Iată avantajele unui credit Provident: 

 ✔ Sume între 500 şi 10.000 de lei                           ✔ Bani în 24 de ore* 

 ✔ Garantat rate fixe                                                 ✔ Fără garanţi sau garanţii

Pentru împrumutul cu plată săptămanală poți opta pentru sume cuprinse între 500 și 6.000 de lei. Împrumutul cu plată lunară îți oferă sume între 6.000 și 10.000 de lei. Indiferent de opțiunea ta, ai nevoie de doar 2 acte: dovada de venit și de reședință.

*Prin serviciul opțional de gestionare la domiciliu a creditului

Totodată, pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de Marketing?