Credit de nevoi personale | Împrumutul STAR

 

Vrei să-ți duci toate planurile la bun sfârșit ori să-ți acoperi cheltuielile neprevăzute și ai nevoie de un credit de nevoi personale?

Pentru planurile tale ambițioase avem o soluție pe măsură. Creditul STAR este partenerul ideal dacă dorești să investești atât în tine însuți, cât și în cei dragi. Acum le poți face pe ambele, cu ajutorul acestui împrumut rapid de la Provident.


Alege suma necesară, iar împreună ne vom asigura că ratele nu îți dezechilibrează bugetul, astfel încât să poți returna la timp banii împrumutați:

✔ sume între 6.000 și 15.000 de lei;

✔ rate fixe lunare;

✔ banii în maxim 48 de ore cu serviciul auxiliar de gestionare a împrumutului la domiciliu;

✔ fără garanți sau garanții;

✔ informații clare despre costuri și condiții.

 

Completează formularul pentru un credit de nevoi personale și te sunăm în cel mai scurt timp!

Am peste 18 ani *
Înainte de a ne transmite datele tale, asigură-te că ai citit informatiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Provident, disponibile permanent aici.

Simulator online credit rapid

Provident îți oferă condiţii minime de aplicare în vederea obţinerii de credite de nevoi personale STAR:

            ✔ persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;

            ✔ venit fix dovedibil;

            ✔ adresă de domiciliu/reşedinţă pe teritoriul României (aceeași cu cea din cartea de identitate);

            ✔ un număr de telefon valabil.


Totodată, cu fiecare nou împrumut poți opta, contra cost, și pentru o asigurare de viață și accidente care acoperă multiple riscuri/cheltuieli, precum intervenții chirurgicale și spitalizare rezultate dintr-un accident. Mai multe informații găsești aici: Asigurarea de viață și accidente.

 

De asemenea, e bine de știut că nu solicităm garanți sau garanții pentru împrumuturile acordate. Deci, cu Provident te bucuri de credite de nevoi personale 100% transparente și acordate în mod responsabil.

Citește mai multe despre Creditare responsabilă!

În ceea ce privește gradul de satisfacție al clienților noștri, acesta este dovedit prin faptul că 74% dintre ei se află deja la cel de-al doilea împrumut, iar o cincime dintre aceștia au obținut de-a lungul timpului mai mult de 6 credite de nevoi personale Provident.

Dacă optezi pentru serviciul nostru auxiliar și opțional de gestionare la domiciliu a creditului, primești banii în maximum 48 de ore și achiți ratele din confortul propriei locuințe. Un reprezentant Provident te va ajuta să completezi documentele necesare, îți va aduce banii acasă și te va vizita periodic pentru colectarea ratelor.

Pentru a obține un credit IFN potrivit, pentru a-ți prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezenta secțiune sunt exclusiv utilizate pentru ca tu să fii contactat de către departamentul Relații cu clienții.

 

Am nevoie de garanți sau garanții pentru a lua un credit de nevoi personale?

Nu. Creditul STAR poate fi accesat fără garanți și garanții.

Care este suma maximă pe care o pot împrumuta printr-un credit STAR?

Suma maximă care poate fi accesată este de 15.000 de lei, însă valoarea pentru care sunteți eligibil depinde de veniturile dvs și poate fi calculată cu ajutorul consultanților noștri.

Trebuie să declar motivul pentru care am nevoie de bani?

Nu, nu sunteți obligat să oferiți această informație.

 

Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de
 aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

 

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente