Bani şi timp primeşti de la Provident

Când o idee merită pusă în aplicare, și ai nevoie doar de bani şi timp, Provident îți vine în ajutor cu un credit la domiciliu. Cu serviciul opțional de gestionare credit la domiciliu, ai un reprezentant de vânzări dedicat ție: te va ajuta să completezi documentele la tine acasă, în 48 de ore îți va aduce banii, iar săptămânal sau lunar, te va vizita ca tu să-ți plătești ratele la fel de simplu și rapid.

Avantaje pentru un credit la domiciliu: 

✔ sume între 500 și 20.000 Lei și rate fixe săptămânale sau lunare;

✔ suport în completarea documentelor

✔ banii în 48 de ore cu serviciul auxiliar și opțional de gestionare a împrumutului la domiciliu;

✔ fără garanți sau garanții;

✔ informații clare despre costuri și condiții;

✔ timp pentru ideea ta, deoarece plătești ratele la domiciliu.


Completează formularul și te sunăm în cel mai scurt timp!

Am peste 18 ani *
Înainte de a ne transmite datele tale, asigură-te că ai citit informatiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Provident, disponibile permanent aici.

Simulator online credit rapid

Condiţii minime de aplicare în vederea obţinerii unui imprumut Provident:

          ✔ persoană cu cetăţenie română care a împlinit vârsta de 18 ani;
          ✔ venit fix dovedibil;
          ✔ adresa de domiciliu/reşedinţa să fie pe teritoriul României (aceeași cu cea din cartea de identitate);
          ✔ un număr de telefon valabil.

Primești imprumutul acasă, în 48 de ore, și achiți ratele din confortul propriei locuințe, dacă alegi serviciul opţional de gestionare a creditului la domiciliu. Un reprezentant Provident te va ajuta să completezi documentele, îți va aduce banii acasă și te va vizita pentru colectarea ratelor.


Totodată, pentru a vă ajuta să obțineți un credit la domiciliu potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de
 aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

 

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente