Calculator rate credit

Alege împrumutul care ți se potrivește

De acum, împrumutul pe care ţi-l doreai poate ajunge mult mai repede şi mai uşor către tine! Poţi solicita sume între 500 şi 10.000 de lei, într-un sistem de rate şi dobânzi pe care le poţi calcula cât ai zice “credit”, cu ajutorul calculatorului de credit Provident! Dacă eşti deja client, poţi obţine până la 6.000 de lei, în funcţie de comportamentul tău de plată de până acum şi de veniturile disponibile, iar modul în care va arăta creditul tău îl poţi afla prin calculatorul de rate de mai jos.

În plus, banii vor fi viraţi în contul tău în numai 10 zile de la semnarea contractului, aşa că nu trebuie să aştepţi prea mult pentru a-ţi rezolva problemele.

Te ajutăm să faci economie şi de bani, şi de timp, prin serviciul suplimentar de la Provident! Datorită serviciului de gestionare la domiciliu a creditului, poţi primi banii în 48 de ore fără să pleci de acasă! Da, ai citit corect. Reprezentanţii nostri îţi vor aduce împrumutul acasă, de unde poţi plăti chiar şi ratele.

Poţi afla printr-un calcul rapid câte rate ai de plătit, care va fi valoarea DAE şi tot ce presupune creditul tău cu ajutorul calculatorului de credit.


Pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

Află cât de mult poți împrumuta

Vrei banii în 48 de ore?

Atunci alege serviciul opţional de gestionare la domiciliu a creditului, un serviciu auxiliar oferit contra cost, care îţi permite să primeşti banii în mână, în maximum 48 de ore, la tine acasă. Nu ai nevoie de un cont bancar iar ratele le vei plăti în confortul propriei tale locuinţe.