Vreau să fiu sunat

Daca știi deja ce împrumut ți se potrivește sau dacă vrei mai multe detalii despre împrumuturile Provident, echipa noastră îți stă la dispoziție 14 ore pe zi și răspunde solicitărilor tale și în zilele de sâmbătă și duminică.

În cel mai scurt timp, unul dintre reprezentanții noștri de relații cu clienții te va contacta și iți va oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Completează formularul de mai jos chiar acum.

Îți stăm la dispoziție de luni până duminică, conform următorului program de relații cu clienții:

  • luni-vineri: 8:00 - 21:00
  • sâmbătă: 8:00 – 19:00
  • duminică: 8:00 – 18:00

Pentru a vă ajuta să obțineți împrumutul potrivit nevoilor dumneavoastră, a vă prezenta oferta noastră și a participa la promoțiile și campaniile Provident, informațiile din prezența secțiune sunt exclusiv utilizate în scopul contactarii de către departamentul Relații cu Clienții Provident. Consimțământul în scop de marketing și profilare automată, va fi obținut punctual la data la care sunteți contactat de reprezentantul Provident. Informațiile sunt stocate pe o perioadă limitată, în conformitate cu Politica de retenție a companiei și nu vor fi transferate altor entități din cadrul Grupului IPF din care Provident face parte, în lipsa exprimării consimţământului expres pentru scopurile declarate.

Vă puteți retrage în orice moment consimțământul pentru activitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale, utilizând formularul de aici. Pentru detalii despre modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale și drepturile dumneavoastră (de acces la datele personale, de ștergere, de informare, de restricționare a prelucrării, de rectificare, de a nu fi supus unei decizii automate inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a vă adresa justiției), vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate sau rubrica Date Personale.

Am peste 18 ani
Sunteţi de acord să primiţi comunicări de Marketing?

Simulator online credit rapid