Colaborăm cu Biroul de Credit și cu ANAF

Biroul de Credit - Credem că este important ca fiecare decizie financiară să fie luată în cunoştinţă de cauză, cunoscând toate cheltuielile unui client, astfel încât rata săptămânală/lunară să nu creeze un dezechilibru. 

Parteneriatul cu Biroul de Credit completează strategia noastră de creditare responsabilă, bazată atât pe sisteme robuste de scoring, cât și pe cunoașterea clienților noștri, care derivă din relația personală pe care o avem cu ei. Astfel, colaborarea cu Biroul de Credit ne ajută să răspundem mai bine nevoilor clienţilor noştri care au deja o experienţă cu alţi creditori şi astfel să evităm și mai eficient situaţiile de supra-îndatorare care ar putea afecta situația lor financiară și istoricul lor de creditare.

ANAF - Ştim cât de importantă este rapiditatea procesului de creditare pentru clienţii noştri iar prin colaborarea cu ANAF ne propunem să eficientizăm activitatea de acordare a creditelor şi simplificarea procesului de dovedire a veniturilor clienţilor, atât potenţiali cât şi existenţi. 

Astfel, clientul va putea avea acces mult mai uşor la unul dintre produsele noastre, după semnarea acordului pentru consultarea bazei de date a ANAF. 

Colaborarea cu Biroul de Credit şi ANAF vine în completarea strategiei noastre de creditare responsabilă, pe care o consolidăm an de an pentru a fi la nivelul aşteptărilor clienţilor noştri, dar şi pentru a ne asigura că modelul nostru de afaceri este construit pe principii de etică, transparenţă şi corectitudine în relaţia cu clienţii.