• Trimite CV-ul tău la cariere@provident.ro

Esti pasionat de ceea ce faci? Te vrem în echipa noastră!


Tu eşti un angajat de top, meriţi un angajator de top!

Da, suntem o corporaţie! Suntem însă o corporaţie unde oamenii profesionişti, fiecare diferiţi în felul lor, devin parte a unei echipe. Dacă ai întreba Providentiştii de ce lucrează la Provident, suntem siguri că te-ar convinge să ni te alături. Da, e normal să scoatem în evidenţă lucrurile bune despre noi, aşa cum e normal să ne punem în valoare angajaţii. Ce ne ţine împreună? Un set de valori umane şi de business în acelaşi timp. Şi asta ne face o echipă foarte frumoasă şi unită.

Top Employers InstitutePentru al treilea an consecutiv, suntem certificați Top Employer. Adică, după analiza a 600 de criterii, institutul Top Employer a concluzionat că ne facem treaba foarte bine, nu doar bine. Atestarea se face în urma unei evaluări minuţioase şi suntem mândri să fi îndeplinit toate criteriile pentru a primi această recunoaştere. Nu, nu are legătură cu business-ul, ci cu oamenii, cu modul cum ştim să ne apreciem angajaţii şi cum am format, de 15 ani de când suntem în România, o cultură organizaţională diferită, îndrăzneaţă.

Reputaţie

Suntem o companie tânără pe piața din România în segmentul financiar. Noi suntem cei care au lansat pentru prima dată în România, acum 15 ani,  împrumutul la domiciliu, după un model de afaceri cu o istorie de peste 140 de ani în Marea Britanie.

Ne-am propus de la bun început să oferim clienţilor noştri soluţii financiare simple şi transparente, adaptate propriilor planuri şi posibilităţi şi să construim relaţii pe termen lung cu aceştia.

Cum facem asta? Suntem sinceri, transparenţi şi ţinem cu dinţii de valorile noastre etice. Tocmai de aceea, în fiecare an, avem programul de Etică în afaceri, pentru a ne consolida principiile de etică după care ne ghidăm, indiferent de situaţie.

Personalitate

Facem parte din Internațional Personal Finance (IPF), un lider internațional de credite la domiciliu și furnizor digital de finanțare a consumatorilor. IPF oferă credite responsabile persoanelor care doresc să împrumute sume mici și să le plătească în rate ușor de gestionat și accesibile, atât prin credit la domiciliu cât și prin canalul digital.

Cu toate acestea, Provident Financial România îşi păstrează o personalitate unică şi distinctă, care se regăseşte în tot ceea ce facem, de la reclame până la mediul în care lucrăm, de la ambianţa şi profesionalismul întâlnit, până la serviciile oferite.


Cultură

Faptul că suntem o instituţie financiară nebancară nu înseamnă decât că activăm în domeniul financiar, dar nu suntem bancă. Aşa că în Provi te așteptăm cu o atmosferă relaxată şi prietenoasă. Aici îţi este încurajată orice idee care poate să facă lucrurile să meargă mai bine. În plus, ţi se oferă libertatea de a fi tu însuţi.

Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de ajutor

Not found PROGRAM

luni-vineri:
8:00 - 20:00

sâmbătă
9:00 - 17:00

 

Not found SUNĂ LA

021 275 75 75
(apel cu tarif normal)

021 9877
(apel cu tarif normal)

 

Not found VREI SĂ FII SUNAT?

Completează formularul și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Not found AI ÎNTREBĂRI?

Vezi pagina noastră cu
întrebari frecvente