• Trimite CV-ul tău la cariere@provident.ro

Esti pasionat de ceea ce faci? Te vrem în echipa noastră!

 

Viaţa la Provident

Dacă ai întreba Providentiştii de ce lucrează pentru Provident, suntem convinşi că vei afla o multitudine de motive. Suntem diferiţi, cu competenţe şi motivaţii diferite, dar ne ghidăm după acelaşi set de valori şi asta ne face o echipă foarte frumoasă şi puternică.

Reputație

Suntem o companie tânără pe piața din România în segmentul financiar. Noi suntem cei care au lansat pentru prima dată în România împrumutul la domiciliu, după un model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani în Maria Britanie.

Ne-am propus de la bun început să oferim clienţilor noştri soluţii financiare simple şi transparente, adaptate propriilor planuri şi posibilităţi şi să construim relaţii pe termen lung cu aceştia.

Personalitate

Facem parte din Internațional Personal Finance (IPF), un lider internațional de credite la domiciliu și furnizor digital de finanțare a consumatorilor. IPF oferă credite responsabile persoanelor care doresc să împrumute sume mici și să le plătească în rate ușor de gestionat și accesibile, atât prin credit la domiciliu cât și prin canalul digital.

Cu toate acestea, Provident Financial România îşi păstrează o personalitate unică şi distinctă, care se regăseşte în tot ceea ce facem, de la reclame până la mediul în care lucrăm, de la ambianţa şi profesionalismul întâlnit, până la serviciile oferite.

Cultură

Deși suntem o instituție financiară nonbancara, în Provi te așteptăm cu o atmosferă relaxată şi prietenoasă. Aici îţi este încurajată orice idee care poate să facă lucrurile să meargă mai bine. În plus, ţi se oferă libertatea de a fi tu însuţi.