• Trimite CV-ul tău la cariere@provident.ro

Esti pasionat de ceea ce faci? Te vrem în echipa noastră!

Cine suntem şi ce înseamnă o carieră în Provident

Provident Financial România este o companie britanică  cu o viziune clară despre viitor. Aici oamenii sunt pe primul loc: angajaţii şi clienţii noştri, cu toate nevoile, planurile şi ambițiile lor.

Suntem recunoscuţi în piaţă ca fiind prima instituţie financiară care, în 2006, a lansat împrumutul la domiciliu, după un model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani în Marea Britanie.

Oferim clienţilor noştri soluţii financiare simple şi transparente, adaptate propriilor planuri şi posibilităţi şi construim relaţii pe termen lung cu aceştia.

Suntem o echipă profesionistă şi primitoare şi împărtaşim aceleaşi valori: respect, responsabilitate, claritate. Succesul nostru se bazează pe oamenii nostri. Atragem, dezvoltăm şi păstrăm oameni talentaţi şi cu abilităţi extraordinare.

Noi suntem Provident. Ne bucurăm să te cunoaştem!

Cariera ta înseamnă viitorul nostru

Te ajutăm din prima zi să cresti şi să îţi dezvolţi o carieră în cadrul companiei fie că eşti la început de drum, fie că eşti un specialist în domeniul tău.

Încă din prima zi îţi oferim sesiuni de orientare în mediul de afaceri în care operăm pentru a ne asigura că ai cunoștințele, abilitățile şi comportamentele potrivite pentru a performa în noul rol.

În plus, pentru a susține dezvoltarea continuă a fiecaruia, beneficiezi de programe de învățare personalizate: de formare şi dezvoltare profesională, de leadership, programe de coaching şi mentorat care te încurajează să discuţi despre nevoile tale de dezvoltare şi să identifici opţiunile potrivite pentru tine.

Angajatii nostri beneficiază de un sistem de management al performanței, oportunităţi egale în recrutare şi promovare cât şi oportunităţi internationale, pachete de recompensare şi recunoaştere, iar în fiecare an organizăm sondaje de satisfacţie al angajaţilor.

Angajații noștri devin acționarii companiei

Începând cu 2014, fiecare angajat are posibilitatea de a investi în acţiunile grupului IPF (listat atât la Bursa din Londra cât și la cea din Varșovia) printr-un program preferenţial care îi permite să tranzacționeze acţiunile într-un regim special.