• Trimite CV-ul tău la cariere@provident.ro

Cum te selectăm?

Oamenii noștri sunt foarte importanţi pentru noi. Tocmai de aceea, credem într-un interviu care are loc în ambele sensuri şi care permite celor 2 părți să decidă dacă rolul din Provident este cel potrivit.

Dacă tu consideri că ai experienţa şi abilităţile necesare pentru a te alătura echipei noastre, noi suntem aici pentru a te ajuta cu informaţii şi sfaturi utile despre procesul nostru de recrutare.

Pregătirea cv-ului

CV-ul tău este o oportunitate de a ne arăta de ce eşti potrivit pentru o carieră în Provident. Acesta trebuie să conţină informaţii relavante despre experienţa ta, pentru a răspunde la întrebări precum “De eşti cel mai bun candidat pentru acest rol?” sau  “Care sunt acele abilităţi care te recomandă?”.

Cum candidezi pentru o poziţie in Provident

Acum ai mai multe informaţii despre noi şi ţi-ai pregătit CV-ul “ca la carte”. Verifică rolurile disponibile. Acestea sunt actualizate zilnic pe site.

Asigură-te că ai abilităţile și experiența cerută şi aplică la cariere@provident.ro. Menţionează în subiect rolul pentru care îţi depui candidatura.

Trimite CV-ul chiar dacă momentan nu avem un rol compatibil cu experienţa ta.  Îl vom analiza şi te vom ține în baza noastră de date timp de 24 de luni, până apar oportunităţi de carieră care să ţi se potrivească.

Interviul final

Dacă ai ajuns în această etapă, eşti foarte aproape de rolul dorit. Cum poţi face o impresie bună în cadrul interviului? Asigură-te că vii pregătit cu exemple specifice şi de succes din experienţa ta de până acum care să ne demonstreze că eşti cel mai potrivit candidat pe care îl căutam.