Angajații noștri

Dorim să fim cei mai buni în ceea ce priveşte calitatea serviciilor şi ştim că aceasta se poate realiza doar investind continuu în oameni. Oferim oportunităţi egale în recrutare și promovare, iar criteriile sunt transparente şi uşor de înţeles. Numai în 2014, 72 dintre angajați au fost promovați.

În fiecare an, susţinem în jur de 200 de sesiuni personalizate de pregătire pentru angajați şi peste 600 de sesiuni de formare profesională pentru agenţii independenţi cu care colaborăm.

Ne interesează sănătatea şi siguranţa personală a angajaţilor și agenților noştri și aplicăm cele mai eficiente procese și proceduri, create împreună cu cei mai buni experţi în domeniu.

Organizăm periodic sondaje de implicare, pentru a înțelege mai bine nevoile și așteptările oamenilor noștri şi cum putem fi  mai buni în ceea ce facem.

Promovăm voluntariatul ca parte a programului de lucru și majoritatea teambuilding-urilor organizate au la bază o astfel de componentă - fie că plantăm copaci, susţinem acţiuni de ecologizare sau iniţiative cu caracter social, menite să ajute familiile nevoiașe. În 2012, peste 1.300 de angajați și agenți s-au implicat în activități de voluntariat, numărul total de ore depășind 5.800.